Kudu hadė gogo hadė tagog, hartina?

  1. Kudu bisa mawa awak
  2. Kudu direncanakeun kalawan asak
  3. Hade’ basa jeung hadė tingkah lakuna
  4. Kudu bisa ngajeujeuhkeun rejeki, kudu sina mahi
  5. Ulah waka nyebut teu sanggup saacan dicoba

Jawaban: C. Hade’ basa jeung hadė tingkah lakuna.

Dilansir dari Ensiklopedia, kudu hadė gogo hadė tagog, hartina hade’ basa jeung hadė tingkah lakuna.

Share: